Pavel Stratan - Tango (videoclip, poze lansare)

Aseara, Pavel Stratan a lansat videoclipul celui mai recent single al sau - “Tango”. Hai sa vedem clipul si cateva poze de la lansare.

 

Marius Moga, Ionut Vasilache - compozitorul piesei si echipa de productie a clipului se numara printre invitatii carora Pavel le-a oferit un adevarat spectacol, in care “tangoul” i-a fermecat pe toti cei prezenti.

Spumos, amuzant si ironic, single-ul si videoclipul “Tango” povestesc, in stilul inconfundabil al lui Pavel Stratan, evolutia unei povesti de dragoste dintre un romantic “el” si o foarte moderna “ea”, pentru care raspunsul la intrebarea laitmotiv a piesei se regaseste fie pe Facebook, fie intr-o masina decapotabila sau pe o insula din Hawai.

Produs de Cat Music si regizat de catre echipa Evil Twin Production in frunte cu Spike, videoclipul “Tango” a fost filmat pe parcursul a 24 de ore. In acest timp, niciunul dintre cei doi protagonisti – Pavel Stratan si modelul Crina Barbu - nu a simtit ca lucreaza, ci ca, mai degraba, se afla intr-o adevarata vacanta.

PLAY!

Recent, Pavel a lansat o alta melodie cu videoclip, single-ul "Geamantan" alaturi de Jorge - vezi AICI!

Iti place tangoul, ar putea fi unul din hiturile verii?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL