Peter Pop - Umbre (videoclip nou)

Dupa colaborarea cu Lora, care a avut un mare succes cu piesa Singur in doi, Peter Pop aduce ceva nou in muzica romaneasca in aceasta toamna, un single cu un mesaj puternic care descrie emotia si intensitatea pe care o simtim cand ne indragostim.

Am scris aceste versuri atunci cand am simtit si am transpus fiecare traire in aceasta piesa. “Umbre” este o piesă de suflet, o piesă de stare care transmite foarte multa emotie. Piesa descrie exact ceea ce am simtit la un moment dat in viata. Asa cum am mai spus, tot ce fac, fac din suflet, fac exact cum simt. “

Tanarul Bogdan Petre Popa a devenit Peter Pop in 2014, cand si-a lansat si primul single “Tu ma faci mai bun”, piesa care reprezinta o declaratie de dragoste pentru femeia iubita, acea femeie alaturi de care traieste o dragoste frumoasa, acea femeie care il face mai bun. Dupa prima piesa au urmat colaborari cu Cabron (Lupu’ de pe maidan), Speak&Shift (Zile si zile) si super hit-ul cu Lora (Singur in doi). De curand el a incercat si meseria de actor, interpretand rolul unui barbat balbait, venit la o intalnire cu Yasmine (Crina Semciuc) in super productia romaneasca #Selfie69, care a fost lansata luna trecuta.

 

Taguri: umbre, peter pop

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL