Pitbull - Options feat. Stephen Marley (videoclip nou)

Pitbull si-a lansat un nou album, iar cel mai nou videoclip de promovare Climate Change e un featuring cu Stephen Marley. Options e mai degraba o balada latino cu influente reggae, departe de stilul dance-pop-latino cu care ne-a obisnuit.

Noul album Pitbull include mai multe colaborari, iar pe unele dintre ele deja le-am ascultat, single-urile de promovare fiind lansate inca de anul trecut. Pentru Options, Pitbull are un alt sound, dar nu lipsesc fetele frumoase, petrecerile si cadrele filmate pe strazile jamaicane.

Pe langa featuring-l cu Stephen Marley, Pitbull nu a ratat inca o colaborare cu Jennifer Lopez. Iar daca vi se pare ca stiti de undeva refrenul, e pentru e un sampling din Daat Sexy Body by Sasha, care a ajuns si la Zara Larsson si al ei I Would Like.

Primul single lansat oficial a fost un featuring cu Enrique Iglesias - Messin Around, aparut in primavara anului trecut.. Apoi a venit randul unei alte colaborari, lansata tot  in vara lui 2016, Greenlight, alaturi de Flo Rida si LunchMoney Lewis. Intre timp, Pitbull a mai bifat o piesa care sigur va avea succes - Hey Ma, un track care se regaseste pe coloana sonora a celui mai nou film Fast & Furious si in care ii are alaturi pe J Balvin si Camila Cabello. 

Ce ziceti de noile piese Pitbull? Ati ascultat albumul?

 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL