Pitbull feat. Fifth Harmony - Por Favor (videoclip nou)

Pitbull si Fifth Harmony au venit cu videoclipul pentru colaborarea lor, Por Favor. Cei cinci merg pe varianta unui clip de imagine, din care nu lipseste femeia fatala care sa ii atraga atentia lui Mr. 305.

Ne-am fi asteptat ca Pitbull si cele patru membre ale trupei sa apara macar pentru un moment in acelasi cadru, insa nu se intampla, cum nici vreo coregrafie din partea Fifth Harmony nu exista. Insa, povestea din videoclip va continua in urmatorul videoclip, care va fi versiunea in spaniola a piesei care are un succes incet si sigur.

Por favor e prima piesa pe care Pitbull o lanseaza dupa sapte luni, iar pe 1 decembrie va aparea o compilatie de Greatest Hits, care va include cele mai tari hituri ale sale, dar si doua piese noi. Cel mai recent album al sau a fost Climate Change, aparut in primavara acestui an, promovat prin single-uri ca Messin' Around, alaturi de Enrique Iglesias, Greenlight sau Options.

Cum vi se pare videoclipul? Curiosi sa vedeti continuarea?


1 comentariu

  • sexy videoclip mama mama! ce o sa ii faca in ciuda lui camila cabello! o sa ii zica spuna uite proasto ce ai pierdut! treaba ei o sa ajunga o stricata!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL