Pitbull feat. Ne-Yo - Time of Our Lives (videoclip)

Pitbull si Ne-Yo se intorc in timp pentru cea mai tare petrecere de Anul Nou. Rapperul si cantaretul R&B ne duc inapoi la inceputul lui 2000 si dau un party wild pentru a-si ajuta prietenii sa plateasca chiria, in cel mai nou videoclip, Time of Our Lives. 

Fete care se intrec in concursuri de dans, multa bautura, o mini-pista de skateboard in casa, masini decapotabil si chiar o motocicleta parcata in mijlocul sufrageriei sunt ingredientele unui party care anunta intrarea intr-un nou mileniu. Pana si Pitbull se intoarce la stilul sau rap si se imbraca fix ca din cartier, asa cum aparea la inceputul anilor 2000, departe de outfiturile elegante pe care le are acum.

Time of Our Lives face parte de pe cel mai nou album lansat de Mr. 305, Globalization, disc ce a ajuns pe locul 18 in Billboard 200. Primul single promovat a fost Wild Wild Love, un fearuting cu fetele de la GRL, iar piesa a prins mai mult in Marea Britanie decat in SUA. Fireball a fost urmatorul single lansat si a rcat pana pe locul 23 in Hot 100, insa in Europa s-a bucurat de ceva mai mult succes. In plus, Pitbull apare si pe coloana sonora a filmului Pinguinii din Madagascar cu piesa Celebrate.

Ce ziceti de clipul lui Pitbull?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL