Pitbull, J Balvin, Camila Cabello- Hey Ma (videoclip nou)

Dupa ce tot au pus paie pe foc cu tot felul de teasere, a venit si momentul sa vedem si sa ascultam colaborarea dintre Pitbull, J Balvin si Camila Cabello - Hey Ma. Piesa apare in varianta in spaniola si o gasiti pe coloana sonora a celui mai nou film din seria Fast & Furious, asa ca nu lipsesc din scenele din film.

Videoclipul a fost filmat in urma cu cateva saptamani si ne lasa impresia ca ar fi filmat pe strazile din Cuba, e plin de culoare si buna-dispozitie, iar cand apare Pitbull, atunci apar si masinile scumpe. Camila Cabello canta in limba sa materna, intr-o piesa care suna foarte bine si care cu siguranta va avea succes.

Cantareata a parasit la finalul anului trecut grupul Fifth Harmony si se pregateste de o cariera solo care a inceput cu cateva piese lansate inca de pe vremea cand facea parte din trupa formata in cadrul X Factor SUA. Am ascultat-o alaturi de Shawn Mendes cu I Know What You Did Last Summer si apoi impreuna cu Machine Gun Kelly pe Bad Things. Pitbull nu mai are practic nevoie de nici o prezentare, iar acum rapperul se pregateste de aparitia celui de-al zecelea album de studio al sau, Climate Change. Primul single a aparut inca din primavara anului trecut, fiind inca o colaborare de succes cu Enrique Iglesias - Messin Around, urmat de Greenlight in vara, Can't Have si Options. Si J Balvin o duce foarte bine in topuri: anul trecut a venit cu Energia, album care a dat hiturile Ginza si Safari, iar acum il ascultam cu Sigo Extranandote.

Ce ziceti de piesa? Dar de clip?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL