Piticu' a reunit trupa Simplu in "Ale cui?" (videoclip)

Baietii de la SIMPLU apar din nou impreuna in videoclipul piesei de debut a lui Piticu': "Ale cui". Se vor reuni interpretii hitului "Oare stii?".

Fostii colegi de trupa din SIMPLU si numerosi artisti din lumea muzicala i-au fost alaturi in aceasta noua provocare pe care Piticu, artist Mango Records, a ales-o: proiectul solo.

Piesa, compusa de HaHaHa Production este un featuring cu Kaira iar videoclipul poarta semnatura regizorului Anthony Icuagu. Alaturi de Smiley, CRBL, Omu' Negru si Francezu', in videoclip apar si Karerina (artista din Rusia care va lansa si ea in perioada urmatoare primul sau single, produs tot de HaHaHa Production), Saya, Eila si alte artiste ce fac parte din gasca Kazibo.

PLAY!

Kaira este interpreta melodiei Besame, lansata tot de Mango Records si produsa de baietii de la Kazibo. Ea a cantat si alaturi de Laurentiu Duta pe "Raza mea de soare", single-ul lansat de fostul membru 3rei Sud-Est.

Ultimul articol publicat pe Urban.ro despre trupa Simplu il gasiti AICI, este despre filmul NASA si piesa Convict, colaborarea cu Alex Velea!

Ai vrea sa asculti trupa SIMPLU din nou pe scena?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL