Poza zilei: Chris Martin (Coldplay) in videoclipul Paradise

Chris Martin si colegii sai de la Coldplay au filmat videoclipul Paradise. E o poza funny asa ca merita sa o vedeti! Sunt tare curios cum vor reda piesa in clip daca solistul e imbracat astfel! :))

Coldplay pregatesc videoclipul celui de-al doilea single extras de pe albumul Mylo Xyloto. Piesa se numeste Paradise si, asa cum va ziceam cand v-am prezentat-o prima oara, e un Coldplay-classic.

Asculta AICI Paradise intr-un show live exemplar la David Letterman. Cred ca va fi un videoclip foarte tare, cel putin poza asta ne da o idee despre cum va arata: Chris Martin e in costum de elefant si merge pe o bicicleta cu o roata.

Filmarile au avut loc in Desertul Karoo din Africa de Sud iar materialul final il vom vedea chiar saptamana asta. De altfel, e o perioada promotionala mai intensa pentru Coldplay, Mylo Xyloto fiind programat sa apara pe 24 octombrie.

Ieri am confirmat care va fi al treilea single de pe noul CD, dupa Every teardrop is a waterfall si Paradise: e vorba ce Princess of China cu Rihanna.

In Romania, CD-ul va fi distribuit de EMI Music si il vom pune si noi la concurs, cand il primim!

Ce ziceti de poza? Voi cum va imaginati paradisul?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL