Poze filmari videoclip Alexandra Stan - Get Back (ASAP)

Ieri au avut loc filmarile noului videoclip Alexandra Stan, Get Back (ASAP). Piesa a fost licentiata deja in toata lumea, asta in timp ce Mr. Saxobeat a devenit deja un hit in mai multe tari europene.

Scenariul si regia sunt semnate de Iulian Moga iar aparitiile speciale au fost marcat de 1 Q Sapro si cei doi politisti din Mr. Saxobeat, respectiv Marcel (compozitorul Alexandrei) si Andrei (impresarul artistei).

Filmarile au avut loc in afara Bucurestiului, la studiourile Castel Film unde colegul Bimus a fost si ne-a adus niste poze interesante. Din comunicatul de presa trimis de MediaPro Music aflam ca materialul asta este o continuare a clipului anterior.

Noul clip se continua cu evadarea si urmarirea Alexandrei care incercand sa scape de politistii de pe urmele ei, intra intr-un bar plin cu mexicani galagiosi pe care va trebui sa-i ademeneasca si sa-i cucereasca cu farmecul si muzica sa. Daca va reusi Alexandra sa scape si de aceasta data de inchisoare ramane sa aflati odata cu lansarea oficiala a videoclipului pe micile ecrane.

Va intra Get Back in lista hiturilor verii? Ce ziceti de costumatia Alexandrei?

Foto: Valentin-Narcis Sturzu pentru Monden.info


13 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL