Poze filmari videoclip INNA - Club Rocker

Zilele trecute, INNA a filmat videoclipul singleului Club Rocker, primul promovat de pe albumul I Am The Club Rocker. Filmarile au avut loc in Bucuresti in regia lui Alex Herron, regizorul cu care Inna a mai colaborat si pentru "Sun is Up".

Alex Herron a mai lucrat cu Taio Cruz, Kesha, Kylie Minogue sau Tinie Tempah. Directorul de imagine al videoclipului a fost Maz Makhani. La randul lui, are in portofoliu numeroase videoclipuri filmate pentru artisti celebri ca: Lady Gaga, Enrique Iglesias, Puff Diddy, Nicky Minaj, Black Eyed Peas sau 50 Cent.

Se pare ca INNA va aborda o imagine mai senzuala. Apreciez faptul ca lucreaza in continuare cu oamenii mari din industria mondiala si nu se rezuma la regizorii romani.

Mai jos aveti pozele de la filmarile videoclipului Club Rocker. V-am facut curiosi sa auziti piesa si sa vedeti clipul? :)


22 comentarii

 • 21. alexandra in 27.05.2011 /21:06

  piesa e incendiara si vidoclipul sunt sigura ca va fii pe masura de ce spuneti ca inna se da mare romanca si nu e? videoclipul a fost filmat la brasov si este vorba despre o intrecere cu bolizi iar unul din piloti este chiar mihai leu ...credeti ca daca avea chef nu se ducea afara si isi facea videoclipul? a ales romania si bravo ei! piesa am auzito pentru prima data in exclusivitate la concertul din bucuresti http://www.youtube.com/watch?v=KefLajwBg2Y&NR=1 aici este inregistrarea si este foarte tare! sunt sigura ca videoclipul va fii pe masura si deabea astept lansarea!bravo inna tine-o tot asalove struckbig huglove struck

 • 22. puru diana in 22.06.2011 /11:05

  inna eu cred ca sunt cel mi mare fan
  te iubesc dar iubesc si melodiile tale le stiu pe toate
  esti ca o stea pt mn
  pa

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL