Premiera: Maxim - Noapte fara tine (videoclip nou)

Maxim lanseaza, in premiera pe Urban.ro, noul lor single, Noapte fara tine. Videoclipul a fost filmat in Dobrogea, iar baietii s-au simtit in elementul lor , in ciuda caldurii si tantarilor.

Videoclipul regizat de Slava Sirbu a fost filmat pe plaiurile dobrogene, axandu-se pe imagini de vis si pe calitatile innascute de actori ale baietilor care s-au folosit excelent de limbajul corpului pentru a transmite mesajul piesei. “Este o melodie de dragoste, acea dragoste pe care o intalnim doar in filme sau in muzica, din pacate”, a declarat Alexander Laiu.

“Le transmitem oamenilor sa asculte textul si sa iubeasca sincer. E cel mai frumos sentiment pe care il avem in dar de la Dumnezeu. Sa se bucure de fiecare clipa petrecuta alaturi de persoana iubita”, a spus Bogdan Medvedi. Alexander a adaugat: “Ascultati ce va zice inima si atunci absolut totul va fi posibil, atunci povestea va deveni realitate”.

PLAY!

In timpul filmarilor, baietii au avut de infruntat doi “dusmani” statornici carora le-au venit de hac in final: “Seara nu mai stiam ce sa fac numai sa scap de tantari. Am incercat sa le si cant Noapte fara tine, dar ce credeti? Veneau tot mai multi”, ne-a marturisit Bogdan. “Amuzant a fost cum ne ascundeam toti de soare, a fost exagerat de cald”, a povestit si Alexander.

“Mi-a placut foarte mult, am filmat cu Slava Sirbu, un baiat de nota 10 (si nu pentru ca e din Chisinau, la fel ca mine, ha ha). Am lucrat din placere si atunci cand muncim cu drag, rezultatul este pe masura”, a declarat Alexander.

Bogdan, Gabi, Marcus si Alexander se pregatesc si de o petrecere data in cinstea noului single marti, 18 august, in clubul The Story, incepand cu ora 22:00. Fara sa dea in vileag detalii, invitandu-i pe fani sa le descopere alaturi de trupa, la fata locului, Bogdan a promis ca va fi “un super show, cu invitati surpriza. O sa cantam si o sa ne distram impreuna, vreau sa ne adunam cat mai multi si sa petrecem pana dimineata”.

Baietii si-au inceput in forta asaltul asupra radiourilor si posturilor muzicale romanesti, single-ul lor de debut, Sarutari criminale, fiind una dintre  cele mai difuzate piese. In plus, Maxim au castigat si cateva premii la Romanian Music Awards, Media Music Awards si Premiile Radio Romania de anul trecut.  Dupa Sarutari criminale, i-am mai ascultat cu Vreau sa te si Atat de bine, ultimul single nefiind la fel de bine primit ca prcedentele. 

Va place noua piesa Maxim? Va fi hit?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL