Premiera! UDDI - Aseara ti-am luat basma (videoclip)

Vine vara si odata cu ea, un nou single marca UDDI: un remake al uneia dintre cele mai cunoscute si iubite piese din folclorul romanesc: ‘seara ti-am luat basma a Mariei Tanase.

 

Piesa este compusa de catre Randi, care a plecat de la refrenul melodiei originale, dar a adus versuri actuale, ce imbina folclorul romanesc cu ritmurile reggaeton. Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan, care a reusit sa transpuna povestea piesei intr-un bar american din anii ’30. Surpriza clipului este scena de tango dintre UDDI si Ana Barnoschi, partenera sa din videoclip, o ipostaza noua si inedita pentru artist.\

 Vreau ca lumea sa se distreze cand asculta ‘Aseara ti-am luat basma’, sa danseze pe ea, iar daca se intampla asta, ma declar multumit. Imi place mult sa experimentez, sa cant orice gen muzical, sa ma joc si imi doresc ca piesa mea sa aduca un zambet pe fetele oamenilor, spune Uddi. 

UDDI este un artist care s-a remarcat gratie prestatiei din cadrul concursului X Factor, in urma caruia s-a alaturat echipei Famous Production si casei de discuri Cat Music. De atunci, UDDI este prezent pe toate posturile de radio si TV cu piese proprii, dar si cu colaborari de succes precum Ipotecat (Delia Matache feat. UDDI), Prietena ta (Randi feat UDDI & Nadir)

Va place remake-ul lui UDDI? 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL