Premiera video: B.O.S.S. - Flash The Message

Astazi avem in premiera un nou videoclip semnat B.O.S.S.. "Flash The Message" este un single extras de pe primul album al baietilor, in aceasta formula, produs de Kajmir Royale.

Clipul piesei este realizat de Gray Blockz Musik in colaborare cu Dipset Records. Producatorul este Dreea Ros (care mai pregateste inca doua videoclipuri marca Gray Blockz pana la sfarsitul anului) si de post productie s-a ocupat Klau de la D.A.V.A. Music and Film. A fost filmat in 3 orase din statul Washington: Seattle, Bellevue si Tacoma in luna Septembrie.

Trupa B.O.S.S. (Building Our Success Story) are 3 membri: Drei Ros, BurreCollins & Dyce Dylli. La sfarsitul anului vor lansa primul proiect self-titled Building Our Success Story. Este o productie Kajmir Royale.

Va invitam sa urmariti clipul in premiera:


6 comentarii

 • Bine Drei Ros! Deci si-au facut trupa baietii...
  Imi place partea lui Drei Ros, melodia nu-i splendida dar are ceva bun. Clipul e si el unul mai obisnuit la multe melodii de genul asta, insa nu-i rau.
  Faina coperta tongue

 • Foarte tare big grin Baietii astia trei impreuna fac o treaba foarte buna big grin

 • [...] loc lansarea clipului B.O.S.S – Flash The Message in paralel pe site-urile Libertatea.ro si Monden Info. Trupa B.O.S.S. , format? din: Drei Ros, BurreCollins & Dyce Dylli vor anul acesta materialul [...]

 • ma intreb de ce nu aveti ceva articole cu big boi (cred ca are 2 clipuri noi)...........din cate vad aveti ceva cultura hh si ati putea educa putin publicul care va citeste..........cred ca printre nicky minaj si drei ross ati putea baga ceva si despre un veteran (care i baga in bunzunar pe multi)

 • E "B.O.S.S" videoclipul cool.Hmm inceputul imi aminteste de o melodie cunoscuta laughing

 • 6. cristina in 07.10.2010 /21:34

  ca ei mai sunt milioane in state. dar daca insista cine stie. piesa e naspa, clip slabut.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL