Premiera: videoclip Smiley - Dream Girl

Asa cum va anuntam zilele trecute cand v-am aratat teaserul, avem, in premiera, cel mai nou videoclip al unuia dintre cei mai apreciati artisti romani. Smiley lanseaza Dream Girl pe urban.ro si pe smileyonline.ro.

Dupa mega succesul inregistrat de single-ul Love is for free, piesa licentiata prin intermediul Cat Music la Sony Music - una din primele case de discuri la nivel mondial, Smiley revine cu un clip nou. Produs de HaHaHa Production, Dream Girl este cel de-al treilea single extras de pe albumul Plec pe Marte, lansat de Smiley in luna martie a anului trecut.

Regizat de catre Barna Nemethi si Vlad Fenesan, videoclipul a fost filmat acum o saptamana la Castel Film si infatiseaza o poveste de dragoste neimplinita, surpirnzand toate efectele deziluziei si trairile personajului principal interpretat de catre Smiley, chiar si in scenele in care artistul ar fi trebuit sa fie dublat cu un cascador.

Nu am vrut sa fiu dublat din mai multe motive: starea pe care o transmiti este data de interpretarea personajului, iar dublura nu ar fi facut decat sa limiteze relationarea mea cu personajul. Pe de alta parte, a fost o provocare pe care am acceptat-o cu placere! :)” , spune Smiley.

Cu siguranta e un clip diferit fata de ce se lanseaza acum in Romania. Nu cred ca poate fi inteles de oricine pentru ca are un mesaj special, mai sensibil.

Va las mai jos sa il vedeti si va invit sa comentam impreuna. Ce ziceti de noul clip Smiley? Care e partea preferata din el?

Cand am inregistrat Monden Info Studio cu Smiley (aici aveti episodul 6 cu piesa Trouble), am inregistrat si Dream Girl. Fiti pe faza pentru ca o vom posta in curand.


29 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL