Premiera videoclip Spike - "Realitate" + detalii reTU-r

In seara asta a avut premiera pe reTU-r.ro cel mai nou videoclip Spike, "Realitate". Odata cu el a fost publicat si un interviu cu artistul in care povesteste cum au decurs filmarile (el a fost si regizor) si daca visele sale au devenit realitate. :)

Incepand din 28 august vor incepe (tot pe reTU-r.ro) inscrierile in fan-clubul oficial Guess Who si Spike. Cei care vor raspunde corect la trei intrebari legate de activitatea artistilor vor fi acceptati ca membri si vor beneficia pe viitor de toate noutatile (informatii, piese si videoclipuri pe care le vor vedea in premiera).

Pe parcursul urmatoarei luni vor mai fi lansate trei videoclipuri, dintre care doua Guess Who: unul regizat de Spike, care va avea premiera saptamana viitoare, si unul regizat de Staruiala si care va avea premiera la sfarsitul campaniei reTU-r.

Conceptul campaniei "Spike si Guess Who sunt pe iarba…Vii si TU?" a fost realizat pe parcursul a 3 saptamani de catre MusicExpertCompany, sedinta foto fiind realizata pe terenul de antrenament al bazei PRO RAPID. De fotografii au fost responsabili Junior si Andy, doi colaboratori apropiati ai artistilor, iar arbitrul Griffo a primit in fata intregii tari onorariul pentru tot ceea ce reprezinta grafica reTU-r-ului.

Programul complet al turneului national Spike si Guess Who va fi anuntat la inceputul lunii septembrie. O parte din orasele din TU-r vor fi incluse si in noul turneu, dar pe langa asta vor fi si orase in care cei doi vor canta in premiera. reTU-r va fi ultimul turneu in formula Guess Who si Spike urmand ca din luna octombrie cei doi artisti sa isi intalneasca separat fanii in concerte.


101 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL