Radio Killer a filmat videoclipul Calling you (poze)

Radio Killer a filmat un videoclip pentru noul lor single: Calling You. Lee Heart se transforma intr-o femeie din ce in ce mai sexy si il vrajeste pe Paul Damixie in timp ce doarme!

La sfarsitul saptamanii trecute s-a filmat videoclipul celui mai nou single Radio Killer – Calling you. Povestea clipului este una speciala. Daca la Lonely heart a fost nevoie de 100 de persoane, de aceasta data, singurele personaje sunt Lee Heart si Paul Damixie. O vom descoperi pe Lee Heart intr-o ipostaza inedita, asa cum nu am mai vazut-o pana acum.

Este o piesa simpla , delicata, la fel ca o poveste de dragoste si, de aceea, ne-am dorit sa mergem pe aceeasi  idee si in realizarea videoclipului, ne-a declarat Iulian Moga, cel care  semneaza regia videoclipului.

Daca nu stiti piesa, o puteti asculta mai jos, eu zic ca va fi unul din hiturile verii 2012!

Clipul va fi lansat pana la sfarsitul lunii iunie, dar pana atunci, mai jos puteti vedea cateva poze de la filmarile care au durat nu mai putin de 16 ore.

Pe langa piesa asta, Radio Killer semneaza si imnul Liberty Parade 2012 care va fi ilustrat printr-un videoclip, la randul lui, dupa cum ne-a declarat Smiley zilele trecute.

Va place imaginea lui Lee Heart din pozele astea? LIKE?

Foto by Seelview via Blog Radio Killer


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL