Ralflo - Si asta-i tot (videoclip)

Ralflo filmeaza doua versiuni de videoclipuri pentru aceeasi piesa, in variante diferite! Hai sa vedem primul single in limba romana al artistului - Si asta-i tot!

 

Piesa "Si asta-i tot" este insotita de un videoclip regizat de Kamara ( de la Alb Negru), prietenul sau alaturi de care a ajuns no.1 in topurile radiourilor.

Protagonista clipului, pe care Ralflo o mangaie provocator si cu care flirteaza pe tot parcursul videoclipului, este K.I.M, sotia lui Kamara. Pentru cei trei, nu a fost o situatie delicata intrucat ei sunt foarte buni prieteni. La filmari s-au distrat foarte tare si chiar se amuzau, gandindu-se la reactiile oamenilor.

Cu Ralflo am lucrat foarte bine, pentru ca este genul de om care stie sa diferentieze partea profesionala de prietenie. Tocmai de aceea ne-am si distrat foarte tare la filmari, dar si rezultatul a fost unul de o calitate foarte buna” a declarat Kamara.

"Mi-am dorit foarte mult sa cant o piesa in limba romana, pentru ca aici am cunoscut succesul adevarat si Romania este tara care m-a adoptat si locul unde ma simt "acasa". Nu a fost deloc usor, insa zic eu, ca a iesit foarte bine” a declarat Ralflo pe care l-am auzit pe single-ul "Turn Around" sau zilele trecute pe noul single Alb Negru cu Rares - Zile.

LIKE it?


2 comentarii

  • Kamara e un regizor foarte bun, iar K.I.M a jucat foarte bine happy

  • 2. dumitritaanton in 25.08.2013 /23:39

    Cea mai frumoasa piesa,cel mai frumos artist!!!!!!VESNIC ADMIRATOARE! MULT SUCCES RALFO!!!!!!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL