Randi - Dansam (poze filmari videoclip)

Dupa colaboarea de succes cu Jo de anul acesta, Randi lanseaza  un nou single solo. Noi am fost la filmarile videoclipului si venim cu cateva vesti!

Anul acesta a fost unul foarte bun pentru Randi care a reusit sa se mentina foarte bine in topurile muzicale romanesti cu cele doua piese lansate. Atat "Visator", cat si colaborarea cu Jo pentru "Pana vara viitoare" au fost foarte difuzate pe radio, TV si urmarite pe Youtube.

Pentru toamna aceasta Randi ne pregateste un nou single solo, iar in videoclipul piesei "Dansam" vom avea ocazia sa vedem si talentul sau la dansat.

Filmarile au avut loc pe scena Palatului National al Copiilor, in regia lui Dan Petcan si este produs de Famous Production. Noi l-am surprins pe Randi dansand cu un manechin, insa videoclipul se anunta mai complex de atat si inca nu vrem sa va dam spoilere.

O sa merite asteptarea pentru ca videoclipul va fi lansat cel mai probabil la inceputul lunii noiembrie. Din ce-am apucat sa ascultam pe platoul de filmare, piesa suna bine si este dansabila si nu ne-ar surprinde faptul daca pe viitor o sa vedem diverse coregrafii facute pe noua piesa a lui Randi.

Pana la lansarea oficiala va lasam cu cateva poze de la filmari si va invitam sa ascultati cele 5 piese R&B selectate de Randi special pentru voi.

Foto: Alin Pandaru (Urban.ro)


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL