Randi - Dansam (premiera videoclip)

Dupa ce in ultimul an ne-a incantat cu "Prietena ta", "Visator" si "Pana vara viitoare", Randi ne surprinde cu un nou single in limba romana si ne invita sa "Dansam".

 

Noua piesa evoca momentul in care in viata unui cuplu se asterne linistea si nepasarea, in care inimile nu mai bat la fel si prezentul refuza sa aduca fericire. Randi vede dansul ca fiind singurul mod de comunicare ramas intre cei doi fosti indragostiti, ultima armonie ramasa si singura cale de a exorciza demonii unei iubiri pierdute. 

"Dansam" este povestea unei iubiri ce a trecut, in care stelele s-au stins si intunericul s-a lasat  peste ruinele unei relatii. Am vrut sa vorbesc in versuri despre finalul unei povesti frumoase, despre modul tragic in care se poate termina o mare dragoste. Povestea mea ramane romantica   pana la sfarsit, deoarece chiar si in acest moment final, cei doi gasesc un mod de comunicare si acela este dansul, vazut de mine atat ca o ultima comuniune, cat si ca o eliberare de fantomele trecutului”. declara Randi.

Videoclipul, regizat de catre Dan Petcan, a fost filmat pe scena Palatului National al Copiilor si foloseste o metafora, protagonistii   transformandu-se, pe rand, in manechine lipsite de viata, sugerand astfel lipsa trairilor, a comunicarii si a bucuriei, in anumite momente din viata unui cuplu.

Vezi poze de la filmarile videoclipului!

Randi a avut un an plin de la lansarea primului sau single in limba romana, "Prietena ta", in colaborare cu Uddi si Nadir. De-atunci si pana acum, se pare ca acesta si-a gasit un gen muzical care il reprezinta foarte bine, iar "Visator" si "Pana vara viitoare" confirma acest lucru.

Cum vi se pare noul single, "Dansam"?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL