Randi - Visator (making of videoclip)

Randi a lansat la inceputul acestui an piesa Visator, iar acum putem vedea si cum a fost la filmarile videoclipului. Printre sedinte de machiaj s-au strecurat copii, dar si colegii de la Famous Production.

La trei luni de la lansare, piesa se mentine pe primele pozitii in topurile muzicale. Saptamana trecuta, Visator s-a clasat pe locul 3 in topul celor mai difuzate videoclipuri din Romania, in timp ce Pana vara viitoare - Jo feat. Randi ocupa locul 5, in acelasi top.

 Imi place sa transmit un mesaj prin muzica mea. Iar prin Visator, vreau sa inspir oamenii sa viseze si, mai ales, sa aiba curajul sa isi urmeze visurile. Ma bucur enorm ca foarte multe persoane publice s-au alaturat mesajului pe care vreau sa-l transmit, iar pe aceasta cale vreau sa le multumesc", spune Randi.

Clipul a fost filmat la Castel Film, pe parcursul a doua zile si descrie mai multe povesti inspirate din viata de zi cu zi, inspirate din luptele pe care le ducem cu noi insine sau cu lumea din jur si ne arara ca, in final, daca avem curaj, ne putem construi o viata mai buna, doar daca ne urmam visurile. 

Pe voi v-a prins piesa lui Randi?

 

Taguri: visator, randi

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL