Rihanna - You Da One (videoclip)

A aparut videoclipul pentru cel de-al doilea single de pe albumul Talk That Talk al Rihannei. You Da One este regizat de Melina Matsoukas si desi e alb negru este plin de aluzii sexuale, prezentand o Rihanna ispititoare si jucausa.

Videoclipul mi se pare o continuare a perioadei Rated R, Rihanna a devenit o fata rea si cu fiecare album se departeaza de imaginea pe care o aveam despre ea cand canta Pon the Replay. Ma intreb doar daca clipul va rula in SUA pentru ca are suficiente aluzii si miscari provocatoarea, cu o Rihanna care se apuca de prohab si ne arata ce inseamna give it to me hard.

Oare piesa e dedicatie pentru Chris Brown? In final au tot existat zvonuri ca nici unul nu a trecut cu adevarat peste relatia lor, in ciuda felului in care s-a terminat.

Pana una alta, hai sa vedem clipul. PLAY!

Rihanna a rupt anul acesta piata in doua cu mega hitul We Found Love si partial trebuie sa ii multumeasca si producatorului scotian Calvin Harris. Colegul meu, Edi, a facut o recenzie a albumul Talk That Talk si sunt de acord cu el cand spune ca piesa care da titlul albumului si e un featuring cu Jay Z este un hit cel putin la fel de mare ca We Found Love.

Voi ce ziceti de piesa? Dar de videoclip?


26 comentarii

 • 21. me and myself in 24.12.2011 /09:58

  Alexander are dreptate. In ultima vreme Rihanna ne vorbeste doar despre sex. Cat despre clip, hai Rihanna ca se putea mai mult!

 • RIHANNA is AWESOME !!!

 • Un videoclip mult prea mediocru.Nimic nou,sincer.

 • Mie imi place foarte mult Rihanna, si orice videoclip sau melodie de-ale ei imi plac...Si imi place videoclipu, este foarte misto...E super Rihanna!!!!!

 • 25. tulea.deliutza in 20.01.2012 /18:09

  super misto videoklipul ...la fel si rihanna...

 • 26. SmileBam in 26.01.2012 /13:21

  V-A SPALAT CREIERII FETITA ASTA.Melodia nu e rea(desi vocea ei live e groaznica,calculatorul face minuni in zilele de azi),dar videoclipul e digratios.Numai pornake scarbos a facut fata asta in videoclipurile ei de vreo 2 ani.Dar voua va place,ca na...e Rihanna si e celebra.Si e la moda.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL