Rihanna, Coldplay - Princess of China (tour video)

Desi toata lumea a dat-o ca fiind noul videoclip, materialul video in care Rihanna apare este un visual pentru turneul Coldplay. Clipul pentru Princess of China se pare ca va fi lansat in iunie, dar asta nu ne impiedica sa vedem o Rihanna gheisa, aratand foarte sexy.

Filmarea va fi utilizata in cadrul turnelui de promovare al celui mai nou album Coldplay - Mylo Xyloto- si probabil acealasi look va fi folosit si in videoclipul pe care noi il tot asteptam.

Urmariti mai jos momentul Rihanna, mie mi se pare ca arata genial, atat ca machiaj cat si ca vestimentatie.

Desi piesa a fost deja lansata si am auzit-o la radio (nu la noi, evident), se pare ca va beneficia de o relansare si cu aceasta ocazie va aparea si videoclipul. Rihanna oricum ne tot da pe la nas cu poze si filmari de la cel mai recent videoclip al ei, Where Have You Been, care se anunta a fi interesant, mai ales pentru ca You Da One a fost cam boring si a avut un succes modest in topuri, We Found Love ramanand favorita.

Totusi o putem vedea in clipul pentru Take Care, noul single al rapperului Drake, un hit in opinia mea subiectiva de fan. :)

Cum vi se pare aceasta filmare?


3 comentarii

  • naspa!sad

  • Imi place melodia,dar clipul nu imi place deloc!

  • mie imi place ! desi nu sunt mare fan al ei, ci mai degraba al celor de la Coldplay, imi place piesa. clipul, este intr-adevar destul de static, dar tinand cont ca este un visual, e perfect.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL