Rita Ora - Your Song (videoclip nou)

Rita Ora a venit si cu videoclipul pentru cel mai recen single al ei dupa o pauza desul de lunga. Your Song e filmat in birourile de corporatie in care Rita Ora pare sa faca totul pe dos, inclusiv sa plece din sedinta si sa conduca o masina in marsarier.

Videoclipul a fost regizat de Michael Haussman, iar cantareata a declarat ca ar avea legatura cu lipsa ei de timp si nu a uitat sa adauge ca track-ul a fost scris impreuna cu prietenul ei drag, Ed Sheeran, ceea ce a facut ca lucrurile sa fie mult mai speciale.

“The video is basically about me not having any time, time isn’t a concept. It’s just going back and forth of me breaking free in an office building and doing the rebellious thing, kind of breaking out of my shell and singing about this guy who broke my heart. “It’s an important song for me because I did it with a dear friend of mine, which makes everything more special when you do it with people you actually like and love.”

Videoclipul a fost, insa, deja criticat de catre W Magazine, care arata ca exista similaritati intre materialul video al Ritei Ora si cel al artistului indie Perfume Genius- Queen. Scena din sala de sedinte, in care Rita se plimba pe masa pentru ca apoi sa se arunce in gol e foarte similara cu cea din videoclipul lui Perfume Genius, desi ideea materialelor video per anasamblu este cu totul alta. 

Your Song are potentia sa ajunga in playlisturile de radio, mai ales ca nu am mai ascultat nici un material solo de la Rita Ora de cativa ani. Britanica originara din Kosovo se pregatese de aparitia celui de-al doilea album de studio, material care initial a fost produs de Calvin Harris si promovat prin single-ul I Will Never Let You Down. Dupa despartirea celor doi, intreg proiectul a fost sters, iar unele aparitii ale cantaretei au fost chiar schimbate ca si concept, pentru ca producatorul scotian nu i-a dat voie sa cante live single-ul. Asa ca, in ultima perioada am vazut-o pe Rita Ora mai mult prin filme, pe scaunul de jurat in emisiuni tv sau in pictoriale si mai putin pe scena.

Ce ziceti de clip? Piesa v-a prins?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL