Rita Ora a filmat Shine Ya Light in Kosovo (behind the scenes)

Senzatia britanica Rita Ora s-a intors in Kosovo pentru a filma clipul pentru cel mai recent single al ei, Shine Ya Light. Filmarile au avut loc in fata unei multimi entuziasmate de kosovari care au aclamat-o pe tanara cantareata.

Rita nu a ezitat sa le vorbeasca fanilor in limba ei materna, momentul fiind foarte apreciat de multimea de tineri prezenti la filmarile clipului pentru Shine Ya Light. Ba mai mult, a executat si cateva miscari dintr-un dans traditional albanez, semn ca e inca foarte in legatura cu originale sale.

Urmariti clipurile de mai jos, Rita e absolut delicioasa.

Rita Ora a spus despre tara ei natala, Kosovo:

I’m proud to kind of put it on the map. We are a very patriotic country, so we always try to mention us wherever we can because it’s such a great place.

Shine Ya Light se pare ca va fi urmatorul sau single dupa Radioactive, acesta din urma fiind lansat in luna octombriee, special pentru piata de peste Ocean. Pana acum cantareata si-a promovat piesele pentru piata din UK si cea din SUA - R.I.P. alaturi de Tinie Tempah si How We Do (Party). Albumul ei de debut, Ora, a aparut pe 27 august si cuprinde in lista de producatori nume importate: will.i.am, Ester Dean, Drake, Kanye West si Stargate. In UK albumul a urcat direct pe locul intai in topurile de specialitate si ramane de vazut cum se va descurca in SUA, pentru ca in ciuda promovarii, momentan nu a intrat in Billboard.

Ce ziceti de reactiile Ritei si ale celor prezenti? Asteptati videoclipul?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL