Robin and The Backstabbers - Marele Zgomot (videoclip)

Robin and The Backstabbers lanseaza clipul pentru cel de-al doilea single al lor - Marele Zgomot. Solistul Robin e prins de o armata de copii si legat cu sfoara, intr-un clip care pare inspirat de povestea Imparatului Mustelor.

Clipul a fost filmat undeva in afara Bucurestiului, iar regia ii apartine bassistului Robin and the Backstabbers, Vlad Fenesan. Urmariti mai jos aventura de "razboi" a solistului Robin si finalul povestii mai jos.  

Play!

Robin and the Backstabbers sunt una dintre trupele aflate pe val la momentul actual, albumul lor de debut, Bacovia Overdrive vol.1: Stalingrad, fiind foarte bine primit. Soundul trupei si piesele pe care le-ai incadrat in zona de pop melodramatic au prins foarte bine, reusind sa cucereasca publicul prin intermediul unor trackuri ca SPNZRTR sau Vanatoarea regala. Pe 30 mai Robin and the Backstabbers vor lansa noul single printr-un concert in Herastrau, la care puteti castiga invitatii. Noi am stat de vorba despre muzica si inspiratie intr-un interviu pe care il puteti citi aici, iar aici gasesti poze de la filmarile clipului!

Va place videoclipul pentru Marele Zgomot? Mergeti la concert?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL