Robin and the Backstabbers - Arhanghel'sk (videoclip nou)

Robin and the Backstabbers intorc cu partea a doua a trilogiei Bacovia Overdrive incepute cu albumul Stalingrad. Pana cand apare albumul Arhangel'sk, ascultam piesa cu acelasi nume si videoclipul filmat in Valea Jiului.

 

The Backstabbers lanseaza Arhanghel'sk, cel mai inalt cantec prea scurt din curtea scolii, povestea unei nunti si nunta multor generatii. Inregistrat intr-un muzeu si filmat langa o mina, Arhanghel'sk este primul sol de pace al regatului ce vine, albumul cu acelasi nume, album ce se va-ntoarce printre noi in prima jumatate-a anului ce vine. Arhanghel'sk, sunetul schimbului de noapte in Orasul Ingerilor.

Robin and the Backstabbers sunt o trupa care a prins rapid la publicul romanesc cu piese ca Vanatoarea regala sau SPNZRTR. Stilul lor de popo melodramatic a reusit sa cucereasca atat fanii muzicii comerciale cat si cei care se tin departe de mainstream si prefera o muzica cu mesaj, asa ca Robin and the Backstabbers si-au creat rapid un fan base fidel. Cel mai recent clip al lor e Marele Zgomot, lansat anul trecut.

Va place videoclipul? Astetapti noul album RATB?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL