Robin and the Backstabbers au filmat un nou videoclip (poze)

Robin and the Backstabbers au filmat un videoclip nou, ieri, intr-un poligon de langa Bucuresti. Avem primele poze making-of.

Robin and the Backstabbers au aparut fulgerator in industria muzicala romaneasca iar anul trecut au avut o ascensiune spectaculoasa. Au electrizat mainstream-ul la On Air Music Awards cand au astigat premiul pentru Best Alternative Rock si au furat trofeul Best New Artist in fata artistilor de top difuzati la radiourile comerciale care nu auzisera lui Robin pana in seara respectiva.

In 2013, RATB a lansat single-ul "Marele zgomot" pentru care a filmat un videoclip zilele trecute. Este al doilea single promovat de pe materialul lor de debut si daca nu l-ai ascultat inca, da un PLAY mai jos!

Filmarile pentru "Marele zgomot" au avut loc intr-un poligon de trageri de pe langa centura Bucurestiului. Robin and the Backstabbers se afla in padure, la un moment dat sunt capturati de o baza militara de copii iar restul veti afla in clip.

De regie s-a ocupat Vlad Fenesan, basistul trupei. Vezi mai jos o multime de poze din baza militara! Si nu uita ca ii poti asculta live la finalul acestei luni.

Vezi AICI detalii despre marele zgomot pe care il vor face Robin and the Backstabbers in Herastrau in 30 mai! 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL