Ruby & Dorian Popa - Buna, ce mai zici (videoclip nou)

Ruby si Dorian Popa incheie o relatie care nu mai merge, iar fiecare alege sa termine povestea intr-un mod diferit. Buna, ce mai zici se lanseaza direct cu un videoclip plin de nostalgie, filmat in orasul iubirii.

Ca sa fie sigura ca s-a terminat cu povestea de iubire, Ruby merge pana la Paris pentru a taia lacatul de pe podul in care mii de indragostiti isi pun sperata pentru o iubire vesnica. Imbracata intr-o rochie rosie, Ruby se plimba pe strazile Parisului, in timp ce Dorian sta intr-un Bucuresti acoperit de ploaie. O coproductie Cat Music si MediaPro Music, piesa Buna, ce mai zici? este compusa si produsa de catre Shift, David Ciente, Loredana Cavasdan, What's Up si Alex Cotoi.

"Este o piesa mai trista, dar cu un mesaj puternic si important, dragostea. Nu este nici o piesa lenta, de tip balada, dar nici una prea ritmata. Este pur si simplu o piesa sincera. Daca stii ca ai inima de piatra, te rog sa nu o asculti, caci va fi facuta praf", declara Ruby.

  “Sunt foarte incantat de aceasta colaborare, iar piesa asta este bucatica din sufletul meu. Este o piesa sensibila si profunda si imi doresc ca publicul sa simta exact ce ne-am dorit noi sa transmitem”, a declarat Dorian Popa.

Ruby s-a auzit la radio in ultima perioada cu piesa Nu pune la suflet, alaturi de What's Up, dar a colaborat si cu Dorian Popa si Morosanu pentru Lasa cucu-n pace. Pe Dorian l-am ascultat alaturi de Corina cu piesa Nimeni altcineva, ajunsa in topul difuzarilor de pe radio.

Va place single-ul celor doi?

 

2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL