Rudimental - Sun Comes Up feat. James Arthur (videoclip nou)

Dupa vreo doua luni de la lansarea oficiala a single-ului, cei de la Rudimental vin si cu videoclipul pentru colaborarea lor cu James Arthur, Sun Comes Up. Noul lor material video e mai degraba unul de stare, pentru ca avem o multime de dansatori imbracati in alb, care apar in mijocul a ceea ce pare a fi un desert.

Sun Comes Up e single-ul oficial de promovare al celui de-al patrulea album al grupului drum & bass britanic si o piesa despre cum se poate reusi in ciuda tuturor obstacolelor, inclusiv in gasirea unei voci potrivite pentru aceasta piesa, dupa cum au povestit chiar ei intr-un interviu. Pana acum, piesa a ajuns pe o pozitie buna in tara lor natala, clasandu-se pe locul 6 in UK Singles, urmata indeaproape de Polonia si pe primul loc in clasamentul belgian.

We spent a long time looking for the right singer for it, and were close to giving up until we met James Arthur, he sang it and we were blown away.

Pe Rudimental i-am cunoscut in 2012 cand au lansat hitul Feel the Love, iar apoi au venit ccu track-uri ca Not Giving In, Waiting All Night, Right Here, Free sau Powerless.

Ce ziceti de videoclip? Piesa ati ascultat-o?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL