Ruebx Qube feat. Adina Butar - Bring The Sun (videoclip nou)

Stabilita la Miami, acasa la Coldharbour Recordings, romanca noastra Adina Butar tocmai a lansat acea colaborare cu Ruebx Qube pe care am tot fredonat-o vara aceasta.

Este vorba despre "Bring The Sun", o piesa cantata de Adina Butar si produsa de americanul Ruebx Qube, cu un interesant flavour balearic care ne-a surprins inca de la prima ascultare, adica la jumatatea lunii iulie, cand Markus Schulz a difuzat-o in premiera in acea editie speciala anuala "Surise Set" a emisiunii Global DJ Broadcast. Bring The Sun... back!

Ruebx Qube feat. Adina Butar - Bring The Sun (videoclip oficial)

Cu 5 difuzari in Global DJ Broadcast si cu acest sound de vara tarzie, "Bring The Sun" trage cortina release-urilor sezonului estival la Coldharbour Recordings, iar in categoria asta intra si "Stuck In The Shadow", prima piesa pe care Adina Butar a lansat-o in acest an.

Nu stim ce ne rezerva toamna, dar suntem siguri ca duo-ul Adina Butar - Markus Schulz ne pregatesc ceva interesant pentru acest final de an. Noi speram la o noua compilatie din seria celor dedicate oraselor mixata de Markus Schulz. "Bring The Sun" este o piesa putin mai speciala si chiar putem spune ca o prinde mai bine pe Adina Butar acest beat asezat, continuu.

Va place noua piesa a Adinei? Dar videoclipul?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL