Sean Paul - No Lie feat Dua Lipa (videoclip nou)

Sean Paul e determinat sa domine din nou topurile muzicale si are toate sansele cu featuring-ul cu Dua Lipa. No Lie beneficiaza acum si de un videoclip de imagine, iar Dua Lipa e la fel de provocatoare precum versurile pe care le canta.

No Lie e unul dintre cele doua single-uri pe care Sean Paul le-a lansat spre finalul anului trecut, celalalt fiind Tek Weh Yuh Heart, un featuring cu Tory Lanez. E foarte posibil ca starul reggae sa ne pregatesca un nou album, tinand cont ca ultima oara cand a venit cu un material full a fost in 2014.

Oricum, Sean Paul nu a lipsit din topuri, in 2014 l-am ascultat peste tot cu Bailando, alaturi de Enrique Iglesias, iar anul trecut a dominat clasamentele impreuna cu Sia si Cheap Thrills. In plus, la-m regasit in topuri cu Trumpets, piesa semnata Sak Noel, iar pe final de an a venit cu Rock-a-Bye-Baby, impreuna cu britanicii de la Clean Bandit. Dua Lipa se pregateste si ea de lansare primului ei disc, iar recent am putut asculta inca una dintre piesele incluse pe materialul de debut.

Pe voi v-a prins piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL