Bryan Wilson & Sebastian Crayn - Uma Noite (premiera videoclip)

Sebastian Crayn, un artist roman care nu este foarte cunoscut la noi a decis ca e cazul sa se lanseze in Romania si alaturi de Bryan Wilson lanseaza Uma Noite. Alaturi de Andre Rizo lanseaza un super videoclip de vara!

Single-ul deja se comercializaza pe piata din Portugalia si Brazilia, urmand ca VIDISCO sa scoata peste 40 de compilatii pana la sfarsitul anului cu aceasta piesa. Videoclipul piesei va fi preluat si de cele 2 mari canale Youtube – VEVO si Kontor TV.

Urmariti mai jos videoclipul.

“Uma Noite” se afla deja in playlist-ul MTV Portugal, iar in aceasta vara, pe 14 iulie, Sebastian Crayn si Bryan Wilson vor sustine un show incendiar la MTV Portugal Summer Party.

Turneul de promovare la nivel international si national se va desfasura in perioada IULIE-SEPTEMBRIE 2012 in tari precum: Portugalia, Brazilia, Capo Verde, Jersey, Angola, Africa de Sud, Franta, Romania. Acest turneu se incheie in tara natala a lui Sebastian Crayn, romanul ce a descoperit secretul succesului pe teritorii straine.

Sebastian Crayn a inceput cariera in lumea artistica de la varsta de 6 ani, in Vaslui, orasul sau natal. De-a lungul timpului a fost prezentator, a facut productie radio, pana cand si-a descoperit adevarata vocatie: productia muzicala, infiintand in anul 2002 primul sau studio. Ulterior studiaza Universitatea de Sound Design in Marea Britanie unde este apreciat de producatorii Cold Play, Lily Allen si The Killers.

A colaborat de-a lungul timpului cu: Mihai Traistariu, Heaven, Sasha Lopez, Catalin Josan, Vanotek, Anda Adam, Taraful de la Clejani, Nelu Ploiesteanu, Claudia ex. Sexy, Tasha, El Negro.

Pe plan international: Khoma (Brazilia- creatorii Lambada), Dave (Olanda), Mashik Soul, Diego Miranda (Portugalia), Massive Drums.

Astazi mai avem o premiera a unui proiect latino, El Proyecto, despre care noi v-am povestit ca a venit la ideea lui Wilmark.

Cum vi se pare piesa? Dar videoclipul? Au sanse baietii sa prinda?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL