Skizzo Skillz - Tu Eu Ea (Reggae Version)

Skizzo Skillz ne surprinde cu o varianta fresh, reggae pentru single-ul cu "Antonia" - Tu Eu Ea! Bineinteles ca frumoasa cantareata isi face aparitia la final, intr-un mod amuzant, MUST SEE!

Skizzo Skillz e un fel de copilul minune al muzicii romanesti chiar daca nu mai e un copil, il vedem cu lego-urile, cu masca Transformers si cu atitudinea amuzanta. Artistul din Timisoara a luat single-ul "Tu Eu Ea", oda dedicata Antoniei, si a facut o varianta reggae care pare ca nu are nicio legatura cu piesa originala, venind cu ceva fresh, de vara si inedit.

Reggae version-ul pentru "Tu Eu Ea" are si un videoclip ce contine imagini care nu au intrat in clipul original iar la final avem, bineinteles, aparitia speciala a Antoniei care face niste fete asemanatoare cu cea din poza de mai sus. Must see&must listen, PLAY!

Vezi AICI varianta originala a clipului si a piesei Tu Eu Ea - a strans peste un milion de vizualizari fiind regizat de Florin Botea si filmat intr-o scoala din Ploiesti avand aparitii speciale de la Keo, Alexandra Ungureanu si... bineinteles, frumoasa Antonia.

O alta piesa de-a lui Skizzo care face ravagii este colaborarea cu Keo pentru Miliardar de vise - a fost lansata pe Urban.ro in urma cu doua saptamani si deja a strans peste 600,000 de vizualizari pe YouTube si mii de share-uri pe Facebook.

Ce ziceti de varianta reggae si de combinatia Skizzo-Antonia, merita un LIKE?


12 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL