Skizzo Skillz si Keo - Dimineti in Sibiu

Skizzo Skillz si Keo ne-au facut cadou un promo video pentru piesa cea mai indragita de public si de catre noi de pe albumul premiat cu platina, SKEO. Hai sa ascultam "Dimineti in Sibiu".

 

Dupa single-urile promovate de Skizzo Skillz si Keo pana acum (adica "Fac ce vreau", "Miliardar de vise" si "O singura noapte"), "Dimineti in Sibiu" este piesa care le-a adus cele mai multe reactii pozitive pe paginile lor de Facebook si pe YouTube.

Fanilor le place aceasta piesa deoarece sound-ul este un pop prietenos si cald iar versurile vorbesc despre lucrurile care ne sunt dragi tuturor: plimbari prin Herastrau, serile de deasupra Brasovului sau noptile din Vama Veche.

Pentru cei care nu au experimentat o dimineata in Sibiu pana acum, listen UP!

"Dimineti in Sibiu" nu este un single, este un cadou in forma unui lyric video pentru fanii care au tot cerut sa fie promovata intr-un fel. Este extrasa de pe albumul SKEO, primul material pe care cei doi artisti l-au lansat impreuna anul trecut si a fost premiat cu un disc de platina pentru vanzari record.

Keo si Skizzo Skillz sunt in turneul MixMusic ce va calatori prin toata tara in urmatoarele luni. Daca vreti sa vedeti care a fost atmosfera la concertele lor anul trecut, trebuie sa vedeti videoclipul live "Miliardar de vise".

Va place piesa asta, ii dam un LIKE?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL