Smiley & Alex Velea - Dincolo de cuvinte (videoclip)

Smiley si Alex Velea vin cu o piesa si un videoclip care ne aduce aminte de primele lor melodii impreuna- Dincolo de cuvinte. O balada despre muzica, inceputuri si prietenie, sincera, insotita de un videoclip cu scene din viata fiecaruia, cu imagini din concerte, de la repetitii si din viata de zi cu zi.

Nu mai e un fapt deloc nou ca Smiley si Alex Velea sunt prieteni de multa vreme si impreuna au avut piese si colaborari de succes. Clipul a fost produs de HaHaHa Video Production si a fost regizat de Michael Mircea, iar melodia Dincolo de cuvinte suna foarte bine, e o gura de aer proaspat dupa toata muzica dance de care avem parte in fiecare zi.

Haideti sa il urmarim mai jos.

Despre aceasta noua piesa Alex Velea a spus:

Pentru mine si Smiley e intotdeauna placut sa ne amintim de inceputurile noastre. Parca mai ieri ne-am cunoscut la Costinesti. Eram niste copii cu visuri marete, insa am crezut in ele si vrem sa va multumim ca si voi credeti, la randul vostru, in noi.

Smiley si Alex Velea au dat lovitura anul trecut cu piesa Caii Verzi pe pereti, track ce a ajuns in topul difuzarilor la radiourile romanesti, doar saptamana trecuta coborand pana pe locul 6. Pe Smiley l-am putut vedea in cel mai nou clip Cabron & What's Up - Iarna pe val, iar pe Alex Velea l-am putut asculta cu piesa Fantezii, lansata special de ziua Indragostitilor.

Va place noua lor piesa? Merita un like?


18 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL