Smiley & Feli - 10 minutes (videoclip)

HaHaHa continua maratonul muzical, iar astazi ascultam o frumoasa colaborare intre Smiley si Feli. 10 minutes beneficiaza de un videoclip sensibil, pe masura piesei cu influente country.

 10 minutes este o piesa care mi-a placut enorm si mi-am dorit sa o cant. Este scrisa de Elena Morosanu si Costin Bodea, doi dintre oamenii talentati pe care ii aveam la HaHaHa Production.

 

Ma bucur ca am sansa sa o cant alaturi de Feli, unul dintre cei mai noi artisti ai nostri si un om pe care il admir si il respect. O apreciez ca artist inca din momentul in care am ascultat-o prima data la Vocea Romaniei si mi-am dorit sa colaborez cu ea, chiar daca atunci nu era in echipa mea.”, marturiseste Smiley.

„E o piesa puternica si tulburator de frumoasa, care te rascoleste si reinvie o avalansa de amintiri. Sunt emotionata sa o cant impreuna cu un om tare drag sufletului meu si ii multumesc pentru asta.”, spune Feli.

 Luna aceasta, cei de la HaHaHa Production au pregatit maratonul #maimusic, ocazie cu care o multime de artisti au lansat piese: Dorian, Max Kissaru, Feli, Speak, Don Baxter, Silviu Pasca, Giulia, Peter Pop si DOC. La finalul lunii mai, toate piesele se vor regasi pe compilatia #maimusic, iar intre timp le puteti asculta pe canalul de youtube al casei de productie. 

Care e preferata voastra?

 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL