Smiley & Jazzy Jo - My Present For You (videoclip Poveste de dragoste)

Smiley a colaborat cu Jazzy Jo pentru o noua piesa, de data aceasta un track ce se gaseste pe coloana sonora a filmului Poveste de dragoste. My Present For You vine fix ca un cadou pentru fanii cantaretului.

De fapt, piesa a aparut in luna mai, in timpul campaniei #maimusic pe care HaHaHa Production a organizat-o sin in cadrul careia s-au lansat o multime de track-uri, iar acum avem ilustrarea acestei melodii si cu scene din filmul Poveste de dragoste.

Avem datoria de a lupta pentru o lume in care exista iubire. Iubirea ne defineste pe noi ca specie. Poveste de dragoste este filmul perfect pentru luna decembrie, pentru oamenii care iubesc. Te vei simti mai bogat sufleteste dupa ce vezi flimul acesta", spune Smiley.

Mi-am dorit pentru acest film o coloana sonora care sa ajunga la sufletul spectatorilor iar echipa HaHaHa Production a inteles exact incarcatura emotionala a filmului. Am avut norocul de a lucra cu cea mai buna echipa", spune regizoarea Cristina Iacob.

 

Smiley se pregateste de lansarea unui nou single alaturi de DOC, dupa ce in ultima perioada l-am ascultat in heavy rotation cu piesa Oarecare.
 
Va place piesa? Dar clipul?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL