Smiley- Dead Man Walking (videoclip)

Smiley si echipa HaHaHa au lansat primul videoclip care trece de limitele conventionalului - Dead Man Walking, un clip care integreaza elemente de realitate augmentata. Pentru a descoperi despre ce e vorba utilizatorii de smartphones cu Android si iOS au la dispozitie o aplicatie downloadabila gratuit cu care sa filmeze markerul grafin videoclip, iar petrecerea va continua la voi acasa!

 

Evenimentul de lansare a clipului a avut loc in aceasta seara la cinematograful Hollywood Multiplex, unde gazda a fost chiar Smiley, alaturi de cei implicati in super productia Dead Man Walking. Filmarile au durat mai putin de 24 de ore, iar de regie s-a ocupat echipa de la Griffon. Smiley devine astazi primul artist din lume care, cu ajutorul aplicatiei Hahaha reality, transforma simpla vizionare a unui videoclip intr-o experienta complexa. In videoclip apare toata gasca de la Hahaha Production si il puteti vedea si pe sexy Pavel Bartos, partenerul lui Smiley de la emisiunea Romanii au Talent.

Haideti sa ne bucuram impreuna de clipul Dead Man Walking si augmented reality!

 

Pentru a descarca aplicatia, accesati Application Store sau Google Play si dati un search pentru HaHaHa Reality, dupa instalare puteti intra in lumea Dead Man Walking.

Smiley este nominalizat anul acesta la Romanian Music Awards, iar una dintre categorii este cel mai bun website, deci acum intelegem pasiunea pentru tehncologie a celor din gasca Hahaha Production. Piesa Dead Man Walking ati putut sa o ascultati live in cadrul emisiunii Romanii au talent.

Ce ziceti de videoclip? Ati descarcat aplicatia sa va bucurati de experienta completa?


25 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL