Sore - Bad boy is back (poze filmari videoclip)

Sore a filmat un videoclip de imagine pentru "Bad boy is back"! Primele fotografii de la filmari le vezi pe Urban.ro!

 

De cand a inceput sa cante cu LaLa Band, cariera solo a lui Sore a explodat in doua hituri consecutive: "Different" si "Beautiful life" care se aude pe toate radiourile, inclusiv cele pentru publicul matur. Solista a invatat cum functioneaza acest joc muzical si il joaca mai bine decat alti veterani. 

"Bad boy is back" este noul single Sore produs de Mihai Ristea iar filmarile pentru videoclipul ce va ilustra acest single au avut loc in fosta casa Big Brother. Este vorba de un clip de imagine in care Sore apare cu o noua imagine, mai senzuala, mai feminina si mai eleganta.

Daca nu ai ascultat melodia pana acum, PLAY!

Daca iti place Sore, iti recomandam aceasta inregistrare cu ea si alti prieteni de la HaHaHa Production sau Andra, Raluka si altii cantand "O Stea", hitul celor de la Deepcentral. Sa nu uitam nici de hitul care a facut furori vara trecuta - Different.

Vezi mai jos galeria foto cu poze realizate de colegul Valentin-Narcis Sturzu la filmari. Revenim cu un interviu si un making of cu Sore inaintea lansarii oficiale a clipului "Bad boy is back"!


8 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL