Sore feat. Feli - Ce mai vrei (videoclip nou)

Sore o aduce pe Feli pe un track despre o relatie care trebuie sa se incheie, pentru ca nimic nu mai e ca la inceput - Ce mai vrei. Fetele apar intr-un videoclip filmat pe terenul de tenis, in care Sore schimba mingi in loc de replici cu un baiat.

Pentru partea ei, Feli face si referiri la hiturile pe care le-a lansat recent, Creioane colorate si Timpul, cu un flow trecut prin autotune. Ce mai vrei beneficiaza de un videoclip colorat si un refren care sigur o sa va prinda de la prima ascultare.

 “Colaborarea cu Feli nu este doar o dorinta venita si sustinuta de fani, ci o dorinta a noastra de a transmite un mesaj in care se vor regasi multe persoane. Cu totii traim la un moment dat povesti de dragoste in care tot dam sanse, in speranta ca ne implineste o nevoie de moment, dar nu e asa. Trebuie sa avem curaj sa spunem stop-joc si sa ne vedem de viata cu zambet pe chip si veselie in suflet”, declara Sore.

 "Mi-am dat seama ca eu si Sore avem o chimie foarte faina in studio, drept pentru care am scris cateva piese impreuna. Ma bucur foarte tare ca Smiley a avut ideea colaborarii Sore feat. Feli, unde eu am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura, colaborarea pe o piesa super faina si ca pentru prima data pe o piesa nu cant, ci dau rap", adauga Feli.

Sore a lansat in toamna anului trecut piesa Imi dai palpitatii, cu un videoclip filmat la Paris si care a reusit sa prinda difuzari pe radio, asta dupa ce colaborase cu Liviu Teodorescu la Adu-mi aminte sa te uit, dupa ce in 2015 venise cu hitul Cand vremea e rea. Feli, in schimb, este in topul difuzarilor de 14 saptamani si a ajuns pe primul loc in clasament cu piesa Timpul, dupa aparitia hitului Creioane colorate, la final de 2015.

Cum vi se pare colaborarea lor?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL