Speak feat Raluka & DOC - Lasa-ma-mi place (premiera videoclip)

 Speak prezinta noul sau single, Lasă-mă-mi place, intr-o colaborare cu Raluka si DOC in premiera pe Urban.ro direct cu videoclip!

Piesa a fost produsa in studiourile HaHaHa Production, intr-o pauza in care cei trei flirtau. "In seara in care Raluka a venit la noi la studio, nu era in plan sa facem o piesa impreuna...eu sincer imi doream mai mult sa o agat. :) Poate ca asta isi dorea si DOC...cert e ca aceasta colaborare a iesit dintr-o joaca, intr-o seara relaxata la studio. " declara Speak.

In regia lui Iulian Moga, videoclipul filmat la Stejarii Country Club ni-i prezinta pe Speak si Doc incercand sa intre in gratiile "divei inabordabile" interpretata de Raluka.

"M-am simtit foarte bine colaborand cu Speak si DOC pentru aceasta piesa, atitudinea lor m-a magulit de-a dreptul. Piesa este inspirata dintr-o situatie reala tipica fetelor indecise, cand nu esti sigura daca da sau daca nu. " spune Raluka.

Este prima colaborare a lui DOC in formula HaHaHa Production, PLAY!

"Piesa a iesit de la sine, din caterinca mea, a lui Speak si a intregii echipe HaHaHa, intr-o zi de studio. Raluka s-a potrivit manusa cu refrenul, iar noi am ras mult facand aceasta piesa. A iesit din pura buna dispozitie si sper sa produca acelasi lucru." declara DOC.

Speak continua astfel seria colaborarilor inedite, dupa Cautator de fericire alaturi de Pavel Bartos si Zambesc cu Cristina Spatar, muzica lui fiind una optimista, simpla si sincera.

Ii dai SHARE, iti place?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL