Spike si Guess Who lanseaza videoclipul "Lumea mea" marti pe Urban.ro!

Spike e gata sa ne arate noul videoclip, alaturi de Guess Who si o va face in premiera pe Urban.ro, marti seara la orele 22:00! Sunteti gata sa vedeti cum arata "Lumea mea"?

Spike e in lumea lui... Vrei sa vezi cum arata?

Intra marti (31.07.2012) la ora 22.00 pe Urban.ro pentru a vedea in premiera videoclipul piesei "Lumea Mea", colaborare cu Guess Who. Spike este un artist complet si perfectionist, asa ca nu si-a lasat clipul pe mana nimanui si l-a regizat chiar el, adaugand astfel inca un videoclip la portofoliul impresionant de pana acum.

Melodia a fost promovata la Romanian Music Awards 2012 si in turneul Ursus Evolution unde Spike are o aparitie speciala in recitalul lui Guess Who. "Lumea mea" a fost lansata la inceputul lunii iunie si este deja fredonata de toata lumea, fiind difuzata la radio si strangand aproape 2 milioane de vizualizari pe YouTube!

Noi am vazut deja cateva secunde din clip si suntem siguri ca o sa va placa foarte tare ideea, se potriveste de minune cu piesa! Pana apare, vezi AICI poze si o recenzie a concertului celor doi artisti-prieteni Okapi Sound de la Cluj-Napoca!

Daca vrei sa vezi cum arata lumea lui Spike, intra marti (31.07.2012) la ora 22.00 pe Urban.ro! Spread the news!


1 comentariu

  • Asteptam asta de mult!
    N-am dubii in privinta clipului, iar faptul ca Spike e regizor si videoclipurile facute de el au prezentat intotdeauna un interes pentru mine.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL