Stefan Banica Jr feat Marius Moga - Ce e dragostea (videoclip)

Stefan Banica Jr. a lansat videoclipul pentru cel mai nou single al sau, o colaborare inedita cu Marius Moga. Ce e dragostea e un clip de imagine, care spune povestea unei relatii, la finalul careia personajul masculin intelege ce e iubirea adevarata.

Odata cu aceasta piesa vedem o noua latura a lui Stefan Banica Jr. care se departeaza oarecum cu stilul rock&roll care l-a consacrat pentru o piesa cu influente de R&B si pop. Albumul Altceva va fi lansat luna aceasta, iar turneul de promovare incepe pe 27 octombrie la Constanta.

Haideti sa vedem videoclipul filmat in regia lui Iulian Moga.

Despre aceasta piesa Stefan Banica Jr. a declarat:

Ce e dragostea?" este o piesa nou-nouta de pe cel de-al 14-lea album de autor din cariera mea. Atat piesa, cat si clipul sunt o colaborare Stefan Banica - Marius Moga, o colaborare inedita, cu influente R&B. Ideea ne-a venit dintr-o joaca, apoi am intrat in studio si ne-am pus pe treaba. E adevarat ca suntem din doua generatii diferite, dar ne leaga pasiunea pentru muzica si asta e cel mai important.

De pe albumul Altceva am putut sa mai ascultam si piesa Nu e prea tarziu, la fel, o poveste de dragoste, dar cu influente din soundul anilor 60. Mai multe detalii despre noul album al lui Banica Jr puteti afla aici, iar daca vreti sa mergeti sa il vedeti live, gasiti aici datele si locatiile concertelor.

Cum vi se pare trackul? Dar de videoclip ce ziceti, merita un like?


12 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL