Stefan Banica Jr feat Pacha Man - Alerg printre stele (videoclip)

Stefan Banica Jr si Pacha Man fac schimb de roluri in cel mai recent clip al cantaretului rock & roll, Alerg printre stele.  Cei doi inverseaza muzica si costumele specifice fiecaruia pe platoul de filmare al unui clip de unde nu lipsesc fetele frumoase si o masina de epoca. 

In plus, in videoclipul lui Iulian Moga apar si doi copii care ii interpreteaza pe cantareti pe vremea cand inca doar ascultau muzica, iar personajul Stefan Banica este jucat chiar de fiul sau.

PLAY!

 “E o joaca frumoasa, care incepe cu mine si Pacha Man fiind copii: eu ascult raggae, iar Pacha, rock’n'roll. In povestea videoclipului incercam sa inversam rolurile, spre disperarea regizorului Iulian Moga, care apare, de asemenea, in clip. Totul se petrece intr-un platou de filmare, iar mesajul clipului transmite ideea de libertate, de a-ti implini visele. Copiii care joaca rolurile noastre au fost alesi in asa fel incat sa semene cu noi. In ceea ce ma priveste, cum era firesc, l-am ales pe fiul meu, Radu-Stefan“, a spus Stefan Banica.

Alerg printre stele este cel de-al patrulea single extras de pe albumul Altceva, lansat anul trecut si continua seria de colaborari inedite pe care Stefan Banica a inceput-o. Cantaretul a stat multe vreme in topul celor mai difuzate piese romanesti cu melodia Ce e dragostea, un featuring cu producatorul Marius Moga si care s-a bucurat de un mare succes.

Va place noul single Stefan Banica? Ajunge hit, la fel ca precedentul?


1 comentariu

  • Ca melodie, imi place. De la clip, vazand inceputul, ma asteptam la o poveste mai interesanta, dar parca s-a pierdut pe la mijlocul clipului, iar apoi abia pe la final am inteles despre ce e vorba. Oricum rau nu e, iar Stefan Banica suna si arata fresh! laughing

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL