Stefan Stan feat Alex Velea - You Give Me Love (teaser video)

Hai ca mai e putin si apare si videoclipul pe care il asteptam cu totii. Stefan Stan lanseaza clipul pentru prima sa piesa, You Give Me Love, dar pana atunci avem un mic teaser care sa ne faca asteptarea mai usoara.

Dupa ce ne-a dat cateva poze de la filmari si ne-a lasat wanting more, Stefan Stan revine cu cateva scene din videoclip, in care putem vedea ceva episoade incendiare si se pare ca intr-unul din ele este chiar el personajul principal.

Pare periculoasa treaba, presssss plaaaaay!

Dupa cum stiti deja, Stefan Stan este primul castigator al emisiunii concurs Vocea Romaniei, iar mentorul sau Smiley nu a stat prea mult pe ganduri pana sa ii compuna o piesa care deja a ajuns hit: You Give Me Love, intr-un featuring cu Alex Velea.

Daca la Vocea Romaniei Stefan a cucerit multe inimi, cred ca la fel va face si in acest clip, sau cine stie, poate le va frange. You Give Me Love este doar una dintre piesele pe care le-am putut auzi din partea celor care au fost prezenti la concursul ce s-a incheiat anul trecut. Liviu Teodorescu are o piesa cu LukOne, compusa de nimeni altul decat Marius Moga, fostul sau mentor, Dragos Chircu a cantat alaturi de Gino Manzotti de la DJ Project si recent si Cristi Sanda a iesit cu o melodie si un nou look.

Pozele de la filmari le gasiti aici si daca dati un click puteti sa ii vedeti pe Stefan si Alex Velea cantand piesa live intr-o editie Happy Hour.

Ce ziceti de clip? Mai puteti astepta pana il vedem pe tot?


7 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL