Stefan Stan si Alex Velea au filmat videoclipul You Give Me Love (poze)

Filmarile pentru mult asteptatul videoclip al lui Stefan Stan s-au incheiat. Doua zile de filmare, o echipa formata din 49 de oameni, o limuzina si 11 top modele, acestea sunt ingredientele folosite pentru “You Give Me Love.

Videoclipul a fost filmat in incinta unui concept store si il prezinta pe Stefan Stan in rolul unui Casanova contemporan care se joaca cu mintile dar si trupurile a 11 top modele din Romania. Alex Velea contribuie si el la reusita productiei prin aparitia efervescenta.

Scenele prezinta femeia in roluri de copila jucausa, femme fatale, dar si clasica si pasionala. Va ramane Stefan cu vreuna dintre fete? Asta vom afla din clip, pana atunci, reascultati melodia mai jos! PLAY!

;

Iata ce a declarat Stefan despre atmosfera de la filmari:

Cand am ajuns pe platoul de filmare am vazut o intreaga armata de oameni pregatiti sa ma aranjeze si filmeze…nu pot sa descriu sentimentul. Mi-a luat ceva timp sa intru in atmosfera, nu e usor sa fii inconjurat de atatea femei frumoase fara sa iti distraga atentia , am avut emotii mari. Vreau sa multumesc echipei de profesionisti, bandului meu, fetelor dar si casei mele de discuri Universal Music Romania pentru ca au fost alaturi de mine pentru realizarea acestei productii.

Se va obisnui sa fie inconjurat de fete frumoase daca va avea succes! De productia clipului s-au ocupat echipa de la Pink Stripe Production si de regie cei de la Griffon &Swans.

O varianta LIVE a single-ului, interpretata de Stefan si Alex Velea la Happy Hour gasiti AICI!

Mai jos aveti cateva poze! Ce ziceti, va place cum si-au imaginat oamenii astia single-ul castigatorului de la Vocea Romaniei?

Foto: Ioana Fesnic, Anelise Salan


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL