Stroke 69 - Black Rose (videoclip)

Stroke 69 revin cu videoclipul noului lor single, Black Rose, lansat in primavara acestui an. Piesa este o declaratie dance inedita si diferita fata de trendul muzical actual, cei doi membrii ai trupei, nedorind sa vorbeasca despre iubirea primavaratica si fluturasii pe care ii simti cand esti alaturi de persoana iubita.

Personajul principal al clipului e o fata care se arunca in apa, iar filmarile au fost ingreunate chiar din cauza rochiei protagonistei. Cu un diametru de sase metri, rochia a ingreunat miscarile fetei prin apa, iar filmarile sau extins astfel la peste 6 ore. Regia clipului Black Rose ii apartine lui Alex Popescu, care a mai lucrat alaturi de Raluka, Akcent, Crush + Alexandra Ungureanu, Ddy Nunes, Connect-R.

Dati play.

Despre titlul piesei, Stroke 69 a adaugat: 

Am ales trandafirul negru si nu pe cel rosu, pentru ca el simbolizeaza suferinta, tristetea si despartirea. Pentru a renaste, pentru a fi mai buni, trebuie sa renuntam la elementele negre din viata noastra, chiar daca sunt delicate precum trandafirii, pentru a ne bucura de zambete si iubire.

Pe Stroke 69 ii stim datorita piesei lansate in 2011, cand au debutat cu Beautiful Smile. Soundul lor se remarca prin vibe-ul progressive house cu influente deep, aducand mereu sonoritati actuale pe scena muzicala internationala.

Va place videoclipul pentru Black Rose?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL