Stroke 69 - Keep Running (premiera videoclip)

Stroke 69 lanseaza in premiera pe Urban.ro videoclipul "Keep Running". Filmarile "Keep Running" au avut loc in Chisinau, Moldova, 5 locatii, de 3 zile, alaturi de o echipa 100% din Moldova (actorii principali, echipa de productie).

<

Regia este a lui Maxim Ignatenco (un tanar regizor) si Touch Events iar in rolul principal feminin avem placerea sa o vedem invitata pe Marina Podornicova, model international de 21 ani si cu ceva titluri de Miss la activ : World Next Top Model Moldova 2013, Miss Intercontinental ,Albania Miss Globe 2013 iar in aceste zile participa in Bulgaria pentru titlul Miss Eurovision 2013 .

Prezentarea videoclipului, a remixurilor oficiale si a intregii echipe de filmare a fost facuta in cadrul unui eveniment ce a avut loc aseara in Karaoke Atrium Concert Hall in Chisinau /Moldova unde au fost invitate personalitati din industria muzicala din Moldova, reprezentanti din mass-media locala, radiouri si televiziuni.

Vezi mai jos clipul "Keep Running"!

Celor de la Stroke 69 li s-a alaturat si DJi care au remixat oficial noul single 'Sasha Lopez ft Tony T si Big Ali - Beautiful life', Rude Vinyl si Dj Cocoli care vor remixa si 'Keep Running'.

LIKE it?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL