Stroke 69 - Keep Running (teaser videoclip)

Stroke 69 vor lansa in curand videoclipul "Keep Running" in premiera pe Urban.ro. Pana atunci, avem un teaser al noului material video.

Filmarile "Keep Running" au avut loc in Chisinau, Moldova, 5 locatii, de 3 zile, alaturi de o echipa 100% din Moldova (actorii principali, echipa de productie).

Regia este a lui Maxim Ignatenco (un tanar regizor) si Touch Events iar in rolul principal feminin avem placerea sa o vedem invitata pe Marina Podornicova, model international de 21 ani si cu ceva titluri de Miss la activ : World Next Top Model Moldova 2013, Miss Intercontinental ,Albania Miss Globe 2013 iar in aceste zile participa in Bulgaria pentru titlul Miss Eurovision 2013 .

Prezentarea videoclipului, a remixurilor oficiale si a intregii echipe de filmare va fi facuta in cadrul unui eveniment incepand cu orele 20.00 in Karaoke Atrium Concert Hall in Chisinau /Moldova unde sunt invitati personalitati din inddustria muzicala din Moldova, reprezentanti din mass-media locala, radiouri si televiziuni.

Pana pe 15 decembrie cand vei vedea rezultatul final pe Urban.ro, da un PLAY teaserului!

Celor de la Stroke 69 li s-a alaturat si DJi care au remixat oficial noul single 'Sasha Lopez ft Tony T si Big Ali - Beautiful life', Rude Vinyl si Dj Cocoli care vor remixa si 'Keep Running'.

LIKE it?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL