Suie Paparude - Moartea Boxelor (videoclip nou)

Suie Paparude tocmai au lansat videoclipul "Moartea boxelor", inspirat din estetica filmelor noir. Suna bine insa hai sa vedem cum va fi primit de fanii lor romani!

Videoclipul Moartea Boxelor o are ca protagonista pe actrita Dina Rotaru si a fost filmat pentru secventele exterioare intr-o singura noapte, in mai multe locatii din Bucuresti. Pentru secventele slow motion, baietii de la Suie Paparude au apelat la Tony Fiori (SloMoments) iar Paul Popescu (Modulab) a participat la crearea "liquid motion

"Moartea boxelor" se inspira din estetica filmelor noir si, de la concept, regie si scenariu pana la post-productie si este rezultatul colaborarii dintre Anton Groves, Damian Groves si Adrian Aghenitei (Studioset Production).

Suna destul de interesant! Hai sa vedem mai jos rezultatul final!

Studioset Production este casa de productie si post-productie cu care cei de la Suie Paparude au colaborat si pentru realizarea videoclipurilor "Cea mai buna zi" si "Soundcheck".

Videoclipul Moartea Boxelor va fi prezentat si in Wings Club printr-un concert ce va avea loc vineri, 27 octombrie orele 21:00!

Ce ziceti, va prinde videoclipul asta in Romania? Intr-o era in care pe TV vedem numai plastic, incape si ceva arta, ceva film noir, mai abstract?


4 comentarii

  • epic

  • extraordinar realizat .... si ... oricum .... deosebit .. in era de "plastic "

  • 3. Flavius in 26.10.2011 /07:12

    la concertul din Timisoara de saptamana trecuta, Dobrica spunea ca videoclipul a fost refuzat de televiziuni (!?!) ...chiar asa, ce sa caute domne un videoclip ce nu contine pustoice semidezbracate arse de soare, cocalari si stroboscoape pe tv ?

  • Superb!!! Foarte tare, bravo Suie Paparude happy Am numai cuvinte de lauda pentru voi. Si albumul de asemenea foarte bun.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL